JERUSALEM GENK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 631 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Jerusalem Genk. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 19:06 Voorheen altijd super tevreden, deze keer waren de meeste vleessoorten veel te zout en konden we helaas een deel gewoon niet opeten
21 apr 2024 om 0:18 Zeer lekker zoals altijd en bezorgd door een vriendelijke chauffeur
30 mrt 2024 om 21:12 Biefstuk was taai en met de verkeerde saus geleverd. Heel lang wachten op onze bestelling.
24 mrt 2024 om 20:50 Lekker en op tijd. Super!
15 mrt 2024 om 8:22 Lekker maar de wachttijd is vreselijk lang. Eerste bevestiging 18h45, 2e bevestiging 19h15 en pas geleverd om 20h. Heel erg jammer want dit was nu de derde keer en al 3 keer hetzelfde.
14 mrt 2024 om 20:57 Veel te laat bezorgd
2 mrt 2024 om 22:54 Het eten was heel lekker. Alleen de kip is iets te gekruid. Voor de tijdige levering ben ik allesbehalve tevreden. Er moet veel te lang gewacht worden op de bestelling.
1 feb 2024 om 22:12 2 uren nadat ik de bestelling had geplaats eindelijk mn eten gekregen koud en een uur later dan beloofd . 1 broodje varken 1 broodje lams en we nergens een teken welk welk was , ik bestel er niet meer . Totaal geen serivce voor veel geld
22 jan 2024 om 9:58 wel weinig pasta erbij deze keer
16 jan 2024 om 11:39 Altijd lekker
3 jan 2024 om 10:28 Altijd SUPER
15 dec 2023 om 0:11 Het was lekker!!!!